Logo Invalpool het Groene Hart

Werken als invaller

Werken in Invalpool Het Groene Hart

Ben je een bevoegde leraar of een derde- of vierdejaarsstudent van de PABO-opleiding? En ben je op zoek naar een tijdelijke of een vaste functie in het protestants christelijk basisonderwijs? Dan ben je bij Invalpool Het Groene Hart aan het goede adres! Als invaller heb je de keuze om vast of flexibel inzetbaar te zijn.

Aan de slag als vaste invaller

Als vaste invaller werk je een vast aantal uren per week en ben je breed inzetbaar bij minimaal 60% van de aangesloten scholen en minimaal vier jaargroepen. Je bent zowel onderdeel van het team van jouw stamschool als het team van invallers. Jij bepaalt waar en hoeveel je werkt.

Wat hebben we jou te bieden als vaste invaller?

Aan de slag als flexibele invaller

Als flexibele invaller ben je flexibel inzetbaar. Jij bepaalt op welke school, in welke groep en op welke dag je werkt.
Wat hebben we jou te bieden als flexibele invaller?

Marleen | Invalpool het Groene Hart

"Ik werk bij Invalpool
Het Groene Hart,
zodat ik mijn werk kan
combineren met mijn studie."

~ Marleen

Wanneer is invallen bij Invalpool Het Groene Hart iets voor jou?

Zo werkt het

Als invaller ben je ‘s ochtends vroeg al op school om je voor te bereiden op de dag, aan de hand van het rooster dat voor je klaarligt. Jouw belangrijkste taak is om de kinderen in jouw klas een leuke en leerzame dag te bezorgen. Aan het eind van de dag zijn jouw werkzaamheden afgerond en zorg je dat er een overdracht ligt voor de volgende dag of leraar. Bij langdurige vervanging voer je in overleg extra taken uit die passen binnen jouw werkuren.

Benieuwd naar de ervaringen van onze invallers? Bekijk de video’s.

Nieuwsgierig geworden?

Solliciteer dan via onderstaande button. Tijdens een kennismaking nemen we jouw wensen door. Wat is jouw beschikbaarheid? Welke scholen of plaatsen hebben jouw voorkeur? En ben je vast of flexibel inzetbaar? Op basis van jouw wensen kijken we vervolgens welk schoolbestuur het beste bij jou past. Vervolgens volgt er een kennismaking met het bestuur. Als er een match is, kun je direct aan de slag.

Aangesloten schoolbesturen

Logo PCPO Krimperwaard
Logo SPCO LEV
Logo PCPO NWK
Logo CNS Gouda
Scroll naar boven